OHAir

Δοκιμή FDA

Εικόνα: Δοκιμή FDA για τον ιό MS2, ένα υποκατάστατο για το COVID-19. Η δοκιμή MDU έδειξε ένα επίπεδο αποτελεσματικότητας 99% (μείωση 2 log) στη μόλυνση εντός 15 έως 30 λεπτών - ένα εξαιρετικά γρήγορο ποσοστό θεραπείας. Συνολικά, το σύστημα πέτυχε μείωση 4 -5 log (99,99% και 99,999%) εντός δύο ωρών - υπερβαίνοντας κατά πολύ τα πρότυπα FDA.

Τα συστήματα OHAir είναι Σύγχρονα Συστήματα Προηγμένης Απολύμανσης Χώρων, τα οποία έχουν τη μοναδική ικανότητα να δημιουργούν μια συνεχή ροή ισχυρών ατμοσφαιρικών Ριζικών Υδροξυλίου (Hydroxyl Radicals) τα οποία καταστρέφουν αποδεδειγμένα τον Κορωνοϊό, αλλά και άλλους ιούς, βακτήρια, μούχλα, επιβλαβή όζον, πτητικές οργανικές ενώσεις/ VOC. Μάλιστα η απολύμανση δεν υλοποιείται μόνο στον αέρα, όπως κάνουν οι κοινοί καθαριστές Αέρα -Purifiers), αλλά και σε κάθε επιφάνεια (δηλαδή σε κάθε αντικείμενο) του χώρου σας.

Τα κοινά συστήματα Απολύμανσης με UV, είναι επικίνδυνα χωρίς ειδική εκπαίδευση και καθαρίζουν το χώρο σας μόνο στιγμιαία, εφόσον μόλις στη συνέχεια εισέρθει κάποιος ο οποίος φέρει πχ. στα ρούχα του τον ιό, ο χώρος μολύνεται και πάλι.

Τα συστήματα OHAir® είναι τα μοναδικά σήμερα στην αγορά που χρησιμοποιώντας φυσική, ασφαλή και άμεσα αποτελεσματική τεχνολογία, εξαλείφουν το 99,99% των επιβλαβών βακτηρίων και ιών - συμπεριλαμβανομένων του COVID-19, της γρίπης, του E. coli, του σταφυλόκοκκου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν τη μούχλα και εξαλείφουν τις οσμές.

Η απολύμανση, η οποία γίνεται χωρίς τη χρήση δυνητικά επιβλαβών ή τοξικών χημικών, γίνεται συνεχώς σε 24ωρη βάση (έχουν χαμηλή κατανάλωση), απολυμαίνει μόνιμα τον αέρα του χώρου σας, αλλά και τις επιφάνειες, διατηρώντας σας Ασφαλείς & Υγιείς όλο το 24ωρο.

OHAir

Συνεχής & Ασφαλής Απολύμανση του χώρου μας, ενώ είσαστε κι εσείς μέσα

Τα συστήματα OHAir® διαθέτουν τη μόνη διαθέσιμη τεχνολογία σήμερα που απολυμαίνει τους χώρους, ενώ βρίσκονται μέσα άνθρωποι, χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία τους. Σε αντίθεση μάλιστα με τους κλασικούς καθαριστές αέρα (purifiers), στο OHAir® o αέρας δεν χρειάζεται να περάσει μέσα από τη μονάδα για να καθαριστεί κι έτσι το σύστημα ενεργεί πολύ πιο γρήγορα, προσφέροντας άμεση και ασφαλή απολύμανση σε ολόκληρο τον χώρο.

Anti Covid

Η μόνη τεχνολογία που λειτουργεί τόσο σε επιφανειακούς όσο και σε ατμοσφαιρικούς ρύπους

Eκτός από τον καθαρισμό του αέρα, το OHAir απλώνει Υδροξύλια σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου, καταστρέφοντας βακτήρια, ιούς, σπόρια μούχλας ή σωματίδια μυρωδιάς που προσκολλώνται στα ρούχα μας, στα δάπεδα, το χώρο εργασίας, τους πάγκους, τα τραπέζια κλπ.

Έχει απαιτήσεις πολύ χαμηλής ισχύος, που σημαίνει ότι μπορείτε να λειτουργείτε τη μονάδα OHAir® 24 ώρες την ημέρα με ελάχιστο κόστος. Χρησιμοποιεί περίπου την ίδια ισχύ με μια λάμπα 30 watt.

Tο OHAir® τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, βίλα, διαμέρισμα, κοινόχρηστο χώρο ή στο σπίτι. Επίσης είναι φορητό, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, κλπ.

Εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές πιστοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα FDA

Covid 19 Purifier

Τι είναι τα Υδροξύλια (Hydroxyls). Τα Υδροξύλια (OH) είναι ασφαλή μόρια που υπάρχουν στη φύση και δημιουργούνται στην ατμόσφαιρά μας όταν οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αντιδρούν με υδρατμούς. Παίζουν κρίσιμο ρόλο στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας της γης και συχνά αναφέρονται ως «απορρυπαντικό» της ατμόσφαιρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν βακτήρια, ιούς και μούχλα, και για να διαλύσουν πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), χημικούς καπνούς, αέρια, ατμούς και δυσάρεστες οσμές. Στον εξωτερικό αέρα, αναπληρώνονται συνεχώς σε σταθερή κατάσταση μεταξύ 0,5 και 2,6 εκατομμυρίων μορίων ανά κυβικό εκατοστό. Μέσα σε ένα κανονικό δωμάτιο, ή σε εξωτερικούς χώρους σε μια μολυσμένη πόλη, το επίπεδο των Υδροξυλίων είναι μηδέν. Τα Υδροξύλια είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθαρίζει και καθαρίζει το περιβάλλον του πλανήτη μας. Τα συστήματα OHAir® Hydroxyl αναπαράγουν αυτήν τη φυσική παραγωγή Υδροξυλίων και την φέρνουν σε εσωτερικούς χώρους για την ενεργή εξάλειψη βιολογικών και χημικών ρύπων.

Η τεχνολογία Υδροξυλίων πρωτοστάτησε στη NASA για χρήση στο Space Shuttle και τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, και τώρα χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Η δυναμική φύση του μορίου Υδροξυλίου οδηγεί στην καταστροφή οποιωνδήποτε βακτηρίων και ιών με τα οποία έρχεται σε επαφή, διεισδύοντας στα κυτταρικά τοιχώματά τους.

Αυτό είναι λίγο τεχνικό, αλλά έτσι ακριβώς λειτουργεί η τεχνολογία OHAir®:

-Ένας παλμός φωτός χαμηλού μήκους κύματος από την HGU (Μονάδα Παραγωγής Υδροξυλίου) αλληλεπιδρά με ένα μόριο νερού στον αέρα (H2O) απομακρύνοντας ένα άτομο υδρογόνου με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μορίου Υδροξυλίου που αποτελείται από ένα άτομο οξυγόνου και υδρογόνου (ΟΗ).

-Το πρόσφατα παραγόμενο Υδροξύλιο βρίσκεται σε δυναμική κατάσταση καθώς επιδιώκει να ανακτήσει το άτομο υδρογόνου από οποιοδήποτε μόριο με το οποίο αλληλεπιδρά για να μετατραπεί πίσω σε ένα μόριο νερού.

-Το εφέ σταθερής ροής της μονάδας OHAir® συνεχίζει τη συνεχή παραγωγή Υδροξυλίων, διαδίδοντάς τα στον αέρα και σε επιφάνειες του δωματίου.

-Η δυναμική φύση του μορίου Υδροξυλίου οδηγεί στην καταστροφή οποιωνδήποτε βακτηρίων και ιών με τα οποία έρχεται σε επαφή διεισδύοντας στα κυτταρικά τοιχώματά τους και αφαιρεί τυχόν πτητικές οργανικές χημικές ουσίες όπως το χλώριο και η αμμωνία αλλάζοντας τη χημική τους σύνθεση.

Αθόρυβο

Αθόρυβη λειτουργία

Η τεχνολογία OHAir® είναι πιο αθόρυβη από έναν τυπικό ανεμιστήρα ή κλιματιστικό, οπότε δεν γνωρίζετε καν ότι λειτουργεί.

Αποδοτικό

Ενεργειακή απόδοση

Απαιτήσεις χαμηλής ισχύος σημαίνει ότι μπορείτε να λειτουργείτε τη μονάδα OHAir 24 ώρες την ημέρα χωρίς να πληρώνετε μεγάλο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Χρησιμοποιεί περίπου την ίδια ισχύ με μια λάμπα 30 watt.

Αξιόπιστο

Δε χρειάζεται Service

Καθώς η τεχνολογία OHAir® έχει λίγα κινούμενα μέρη, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν για να συνεχίσετε να εργάζεστε καθημερινά. To μόνο που απαιτείται κάθε 12 μήνες περίπου, είναι η αντικατάσταση της γεννήτριας υδροξυλίων (HGU), αλλά το κόστος του είναι χαμηλό και μπορείτε εύκολα να το αντικαταστήσετε μόνοι σας,
χωρίς τεχνικό.

Διακριτικό

Κομψό και διακριτικό

Όλα τα μοντέλα OHAir® αποτελούν όμορφα παραδείγματα μοντέρνου βιομηχανικού σχεδιασμού, και είναι φτιαγμένα για να συνδυάζονται με το φόντο του δωματίου σας.

Η τεχνολογία OHAir® είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας με τη χρήση του όλη τη νύχτα.

Η αναπνοή είναι κάτι που κάνουμε περίπου 20.000 φορές την ημέρα χωρίς καν να σκεφτόμαστε. Με την τεχνολογία OHAir®, κάθε μία από αυτές τις αναπνοές θα φέρει καθαρό αέρα, χωρίς μικρόβια, στους πνεύμονές σας. Θα κάνει τη διαφορά στο πώς αισθάνεστε.

Το σύστημα OHAir® είναι μοναδικό διότι:

 • Είναι φυσικό. Αυτή η τεχνολογία μιμείται τη φυσική επίδραση του ηλιακού φωτός στην παραγωγή ασφαλών, φυσιολογικών ατμοσφαιρικών Υδροξυλίων που δρουν ως καθαριστικοί παράγοντες στην ατμόσφαιρα
 • Είναι αποτελεσματικό. Αυτή η τεχνολογία είναι η μόνη που θα εξαλείψει το 99,9% των επιβλαβών βακτηρίων και ιών στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένης του COVID-19, της γρίπης, του Ε-coli και του σταφυλόκοκκου, καθώς και την καταστροφή της μούχλας και την εξάλειψη των οσμών μέσα σε μια ώρα. Όλα χωρίς τη χρήση δυνητικά επιβλαβών ή τοξικών χημικών.
 • Είναι άμεσο. Μια μονάδα στο σπίτι σας θα βελτιώσει αμέσως την υγεία του αέρα που αναπνέετε εσείς και η οικογένειά σας. Εάν εσείς ή τα παιδιά σας πάσχετε από άσθμα, αερομεταφερόμενες αλλεργίες ή εάν ζείτε απλά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, μπορείτε να περιμένετε μια αξιοσημείωτη διαφορά με τη χρήση του OHAir®
 • Είναι ασφαλές. Τα ίδια τα ατμοσφαιρικά Υδροξύλια είναι εντελώς φυσικά και μη επιβλαβή για τον άνθρωπο, τα φυτά ή τα ζώα. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί μια δοκιμασμένη μέθοδο για την παραγωγή Υδροξυλίων με ασφάλεια και είναι η μόνη που επιτυγχάνει απολύμανση σε χώρο που υπάρχουν άνθρωποι, χωρίς κανένα κίνδυνο γι αυτούς.
 • Είναι συνεχούς δράσης. Οποιοδήποτε αντισηπτικό σύστημα σήμερα, προσφέρει ουσιαστικά στιγμιαία απολύμανση, αφού μόλις αυτή ολοκληρωθεί, ο χώρος παραμένει ευάλωτος σε νέα μόλυνση που γίνεται ευκολότατα. Η τεχνολογία OHAir® είναι η μόνη σήμερα που προσφέρει συνεχή απολύμανση και ασφάλεια στο χώρο σας, 24 ώρες το 24ωρο και μάλιστα με ελάχιστη κατανάλωση (όση αυτή που καταναλώνει μια λάμπα 30W)

Προϊόντα

Φορητά ή σταθερά συστήματα για εσωτερικούς χώρους οποιουδήποτε μεγέθους

Το OHAir® διατίθεται ως φορητή μονάδα, κατάλληλη για μεμονωμένα δωμάτια ή ως σταθερή εγκατάσταση (MDU5 που απεικονίζεται στο σύστημα κλιματισμού για μεγάλες περιοχές - που λειτουργεί 24/7 για την προστασία των εσωτερικών χώρων σας).

Το σύστημα OHAIR διατίθεται σε 4 τύπους;

 • OHAIR MySpace (Φορητό: για Χρήση σε Οίκημα ή Αυτοκίνητο)
 • OHAIR MySpace Χ (Με ειδικό App Χειρισμού & Μεγαλύτερη Οθόνη Χειρισμού)
 • OHAIR Architect (Εντοιχισμένο)
 • OHAIR MDU5 (Επεκτεινόμενο – για πολλαπλούς χώρους με Κεντρικό Κλιματισμό)

Η γκάμα προϊόντων που προσφέρει η OHAir®, ταιριάζουν σε κάθε εφαρμογή και μέγεθος δωματίου. Η μονάδα παραγωγής Υδροξυλίου (HGU) έχει διάρκεια ζωής 12.000 ωρών - ή περίπου 12 μήνες - και αντικαθίσταται εύκολα με ελάχιστο κόστος.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Kαταστρέφει το 99,9% του ιού COVID-19 στον αέρα & στις επιφάνειες
 • Απολυμαίνει επίσης τον αέρα του χώρου και τις επιφάνειες και από κοινούς Ιούς, Βακτίρια, Πτητικές Οργανικές, Ενώσεις, Μυρωδιές, Μούχλα, κλπ.), διατηρώντας σας Ασφαλείς & Υγιείς όλο το 24ωρο
 • Μόνιμη Απολύμανση - Λειτουργία σε 24ωρη βάση
 • Χαμηλή κατανάλωση (σαν μια λάμπα 30W)
 • Τεχνολογία OHAir® Hydroxyl έχει πάρει επίσημη έγκριση από τον Οργανισμό FDA
 • Απόλυτα Ασφαλές για λειτουργία σε Χώρους με Ανθρώπους
 • Διατηρήστε τις επιφάνειες σας ασφαλείς και υγιείς
 • Ήσυχο, ελαφρύ και φορητό
 • Φορητό – Λειτουργεί και στο Αυτοκίνητο (12v)
 • Ρυθμιζόμενος έλεγχος με Oθόνη Aφής
 • Λειτουργία Wi-Fi
 • Χειρισμός και με Κινητό με ειδικό App (μόνο το MySpace Χ)
Covid Sanitizer
OHAir MySpace
Διαστάσεις (cm):30(Μ)x110(Π)x290(Υ)
Voltage: AC:110-240V & DC:12-24V
Ταχύτητα Ανεμιστήρα: 7 Επίπεδα
Ισχύς Υδροξυλίων: 7 Επίπεδα
Βάρος: 4,4 Kg
Στάθμη Θορύβου: 32-38 dbA στο 1μ.
Μέγιστη Ισχύς: 45W
Κατάλληλο για Χώρους: Έως 65 τ.μ.
Επιλογές Χρώματος: Άσπρο, Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο
Μονάδες HGU: 1
Διάρκεια ζωής HGU: 12.000 ώρες
Χρήση: Σπίτι, Γραφείο & Αυτοκίνητο
Χειρισμός: Οθόνη Αφής με WiFi & NFC
Πιστοποιητικά Ποιότητας: CE, Rohs, FCC, UL, C-Tick, CQC
Covid Sanitizer
OHAir MySpace Χ
Διαστάσεις (cm):378(Μ)x311(Π)x96(Υ)
Voltage: AC: 110 – 240V 50-60HZ
Ταχύτητα Ανεμιστήρα: 5 Επίπεδα
Ισχύς Υδροξυλίων: 7 Επίπεδα
Βάρος: 2,6 Kg
Στάθμη Θορύβου: 32-38 dbA στο 1 μ.
Μέγιστη Ισχύς: 45W
Κατάλληλο για Χώρους: Έως 65 τ.μ.
Επιλογές Χρώματος: Άσπρο
Μονάδες HGU: 1
Διάρκεια ζωής HGU: 12.000 ώρες
Χρήση: Σπίτι & Γραφείο
Χειρισμός: Οθόνη Αφής με WiFi και ειδικό App για Κινητά
Πιστοποιητικά Ποιότητας: CE, Rohs, FCC, UL, C-Tick, CQC
Covid Sanitizer
OHAir MySpace Architect
Διαστάσεις (cm):325(Μ)x300(Π)x74(Υ)
Voltage: AC: 110-240V & DC: 12-24V
Ταχύτητα Ανεμιστήρα: 5 Επίπεδα
Ισχύς Υδροξυλίων: 7 Επίπεδα
Βάρος: 2,8 Kg
Στάθμη Θορύβου: 32-38 dbA στο 1 μ.
Μέγιστη Ισχύς: 45W
Κατάλληλο για Χώρους: Έως 60 τ.μ.
Επιλογές Χρώματος: Άσπρο, Σκούρο Γκρι, Μπλε, Κόκκινο
Μονάδες HGU: 1
Διάρκεια ζωής HGU: 12.000 ώρες
Χρήση: Σπίτι & Γραφείο
Χειρισμός: Τηλεχειριστήριο
Πιστοποιητικά Ποιότητας: CE, Rohs, FCC, UL, C-Tick, CQC
Covid Sanitizer
OHAir MDU5
Διαστάσεις (cm):32(Μ)x74(Π) x 410(Υ)
Voltage: AC:110-240V & DC:12-24V
Φίλτρα: Σκόνης, Άνθρακα, HEPA Ροή Αέρα: Έως 0.8m3/s ή 1600cfm (No HEPA)/ Περιορισμός Ροής με HEPA όταν εγκατασταθεί
Στάθμη Θορύβου: 32-38 dbA στο 1 μ.
Μέγιστη Ισχύς: 40-200w
Κατάλληλο για Χώρους: Έως 300 τ.μ.
Χρώματα: Άσπρο, Γκρι, Μπλε, Κόκκινο
Μονάδες HGU: 5
Διάρκεια ζωής: 12.000 ώρες
Χρήση: Κτίρια (Αυτόνομο ή σε HVAC)
Χειρισμός: RS485 MODBUS Wifi
Πιστοποιητικά Ποιότητας: CE, Rohs, FCC, UL, C-Tick, CQC

Συνιστώμενη χρήση - Οδηγίες λειτουργίας

Το MySpace ™ σας είναι ιδανικό για θεραπεία αέρα μικρής / μεσαίας περιοχής, όπως χώροι εργασίας, χώροι γραφείων, κουζίνες, υπνοδωμάτια κ.λπ. Συνιστούμε μια περιοχή θεραπείας έως 65m2, υποθέτοντας οροφή 2,5m με ανταλλαγή αέρα 3 -6 φορές την ώρα, αν και αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με τη ζήτηση και τις συνθήκες του χώρου. Αυτή η συσκευή θα παρέχει μια σταθερή ροή Υδροξυλίων για την επεξεργασία αέρα και επιφανειών.

Τα Υδροξύλια που δημιουργούνται από το θα καταστρέψουν βακτήρια, ιούς, μούχλα, αλλεργιογόνα και οσμές από τον αέρα. Οι επιφάνειες στην περιοχή λειτουργίας θα υποστούν επεξεργασία, μειώνοντας ή εξαλείφοντας αυτές τις μολυσματικές ουσίες.

Τα υδροξύλια είναι φυσικές «ρίζες» που μπορούν να διαλύσουν σχεδόν οποιοδήποτε μόριο συμπεριλαμβανομένων των πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και συχνά αναφέρονται ως «απορρυπαντικό του ουρανού», διατηρώντας τον αέρα αναπνέον και ικανό να υποστηρίξει ανθρώπινες και άλλες μορφές ζωής. Δημιουργούνται στην ανώτερη ατμόσφαιρα από την αντίδραση του υπεριώδους φωτός με νερό και όζον.

Σε υπαίθριες αγροτικές περιοχές, τα υδροξύλια ανανεώνονται συνεχώς σε σταθερή κατάσταση μεταξύ 22-26 / μέρη ανά δισεκατομμύριο (ppb) από το υπεριώδες φως του ήλιου. Σε εξωτερικούς χώρους σε μια μολυσμένη πόλη ή σε ένα εσωτερικό περιβάλλον, το επίπεδο των υδροξυλίων είναι μηδέν. Η παραγωγή υδροξυλίων σε εσωτερικούς χώρους διαβίωσης και εργασίας προορίζεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του αέρα. Ο πιο φρέσκος αέρας είναι ασφαλέστερος και υγιέστερος.

Μπορούμε ναεξουδετερώσουμε αποτελεσματικά το Covid-19σας κρατάμε ασφαλείς συνεχώς, όλο το 24ωρο


Σας κρατάμε ασφαλείς συνεχώς, όλο το 24ωρο με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς χημικά, ενώ είστε μέσα!