un

Το CleanBOOK είναι ένα έξυπνο καινοτομικό σύστημα που θα ενισχύσει σημαντικά τη Βιβλιοθήκη σας, στο μέτωπο της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Απολύμανση με Ακτίνες UV-C σε 30''

Προστατέψτε του Επισκέπτες και Υπαλλήλους από τον Covid-19 αλλά και από κάθε μικρόβιο που μπορεί να μείνει πάνω σε ένα βιβλίο, με ένα σύστημα που το απολυμαίνει εύκολα σε 30 δευτερόλεπτα.

Πιστοποιήσεις - Εκθέσεις Έρευνας - Αποτελέσματα Δοκιμών

Book Sterilizer COVID-19 Report

Image

Book Sterilizer -Test report 1

Image

Book Sterilizer -Test report 2

Image

Book Sterilizer -Test report 3

Image

Περιγραφή - Χαρακτηριστικά

CleanBOOK

cleanbookΤα Βιβλία της Βιβλιοθήκης σας αλλάζουν εκατοντάδες χέρια, χωρίς φυσικά να καθαρίζονται με κάποιο τρόπο.

Βάση ερευνών, έχουν ανιχνευτεί πάνω σε βιβλία, τα περισσότερα είδη Ιών Γρίπης, Βάκιλοι, Μύκητες, Σκόνες, καθώς και κάθε είδους μολυσματικά Βακτήρια.

Επίσης, διάφορες χημικές ουσίες (πχ. αμμωνία, φορμαλδεΰδη, ξυλόλιο, κλπ.), οι οποίες παράγονται κατά την κατασκευή κάθε βιβλίου (και αφήνουν υπολείμματα πάνω τους), είναι γνωστές ως καρκινογόνα υλικά.

Τέλος, είναι γνωστό ότι τα παλιά βιβλία αποτελούν συχνότατα βιότοπο σκουληκιών, τα οποία αφενός μειώνουν το χρόνο ζωής των βιβλίων κι αφετέρου προκαλούν Δερματολογικά προβλήματα στους αναγνώστες.

Σύγχρονος Απολυμαντής Βιβλίων

Το CleanBOOK που προσφέρει πλέον η Techzone στην Ελληνική Αγορά, είναι ένας Σύγχρονος Απολυμαντής Βιβλίων, που απομακρύνει Ιούς και Μικρόβια που προκαλούν ασθένειες, σε μόλις 30 secμε χρήση Ακτίνων UV-C. Βάση έγκυρων μετρήσεων, το σύστημα έχει αποτελεσματικότητα ίση με 99,9%. Μάλιστα, παράλληλα με τις ακτίνες UV-C, το σύστημα διαθέτει ένα ισχυρό ενσωματωμένο Ανεμιστήρα, αφενός για την απομάκρυνση της λεπτής σκόνη του βιβλίου κι αφετέρου για να φτάσουν οι ακτίνες UV-C σε όλα τα σημεία εσωτερικά του βιβλίου. Η χρήση του προσδίδει ένα αίσθημα Ασφάλειας στους Επισκέπτες σας (σημαντικό στην εποχή του Κορωνοϊού) και βοηθά στο να διαμορφωθεί μια άνετη και ασφαλής κουλτούρα ανάγνωσης.

Το CleanBOOK έχει υψηλής ποιότητα κατασκευής, είναι κατασκευασμένο στην Κορέα από τη Νο1 εταιρεία στη κατασκευή Προηγμένων Συστημάτων Απολύμανσης για διάφορους τομείς και συνοδεύεται από Πιστοποιητικά Ποιότητας και Test Reports από έγκυρα ειδικά Εργαστήρια.

Οθόνη Ενημέρωσης Επισκεπτών

Το CleanBOOK προαιρετικά μπορεί να διαθέτει ειδική Οθόνη Ενημέρωσης Επισκεπτών, η οποία προβάλλει σε ανεξάρτητα παράθυρα, διάφορες πληροφορίες σε μορφή Video, Φωτογραφίες, Κείμενο, Widgets, κλπ., τα οποία ενημερώνουν άμεσα και ευχάριστα τους Επισκέπτες, τόσο για τη λειτουργία του CleanBook, όσο και για τα Νέα της Βιβλιοθήκης, τις Εκδηλώσεις της, Ειδήσεις, Καιρό, κλπ. με τρόπο που θυμίζει κινητό!

Το σύστημα σας επιτρέπει να το ενημερώνετε πολύ εύκολα με τις νέες πληροφορίες, που θέλετε να ανεβάσετε για να τα προβάλλει, ακόμη και από το Κινητό σας (χωρίς εξάρτηση από PC, συγκεκριμένο Λογισμικό, κλπ.).  Η οθόνη του συστήματος  διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, σε μορφή Διαδραστικού Inforkiosk το οποίο επιτρέπει στον Επισκέπτη να βρει τις πληροφορίες  που θέλει, αγγίζοντας την οθόνη αφής. Αυτό το εντυπωσιακό σύστημα Ενημέρωσης Επισκεπτών, είναι πολύ διαδεδομένο στις Βιιβλιοθήκες του εξωτερικού εφόσον με τη χρήση τους επιτυγχάνεται πιο επιτυχημένη και εντυπωσιακή επικοινωνία με τους Επισκέπτες.

Image

Αποτελεσματικότητα

> Απολυμαίνει μέχρι 6 Βιβλία ταυτόχρονα
> Η Διαδικασία Απολύμανσης διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα
> Αποτελεσματικότητα Απολύμανσης 99,9 % 
> Απολύμανση όλων των παθογόνων βακτηρίων (με έγκυρα Test Reports)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

TEXNIKH ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Οι ειδικές Λάμπες είναι σε τέτοια θέση ώστε να να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατότητα απολύμανσης, ανάλογη με αυτή που θα είχε η πολύωρη έκθεση σε ηλιακό φως. Μπορούν να απολυνθούν όλα τα βιβλία, ακόμη και τα παιδικά (υπάρχουν πλήρη τεχνικά UV test reports)

Image

Το CleanBook είναι απολύτως απαραίτητο σε μια σύγχρονη Βιβλιοθήκη (και αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλες τις Βιβλιοθήκες του εξωτερικού), όχι μόνο σήμερα για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού αλλά και γενικότερα για την αποτελεσματική καθημερινή απολύμανση των βιβλίων σας, για την δημιουργία ενός ασφαλούς και απολύτως καθαρού περιβάλλοντος για κάθε Επισκέπτη ή Υπάλληλο της Βιβλιοθήκης.

Είναι γνωστή η οδηγία που έχει δοθεί σε Βιβλιοθήκες για την κράτηση επιστρεφόμενων σε βιβλίων σε 3ήμερη καραντίνα, για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού. Η τακτική αυτή όμως τελικά είναι αναποτελεσματική αφού νεότερες έρευνες διαπίστωσαν ότι ο ιός μπορεί να επιβιώσει σε μέταλλο, γυαλί και πλαστικό (άρα και στο κάλυμμα των βιβλίων) για διάστημα 9 ημερών (ακόμη και για 28 ημέρες - σε χαμηλές θερμοκρασίες).

H χρήση των ακτίνων UV-C ως αποτελεσματικό απολυμαντικό μέσο έχει σήμερα καθιερωθεί σε πολλούς χώρους (ακόμη και στα χειρουργεία), αλλά η χρήση της θέλει προσοχή. Το CleanBOOK ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία απολύμασνης, ενώ παράλληλα η λειτουργία του είναι απολύτως Ασφαλής για τους χρήστες, εφόσον λειτουργεί μόνο με κλειστή πόρτα που απομονώνει τις ακτίνες UV-C από το περιβάλλον.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις που θα ανεβάσουν τη Βιβλιοθήκη σας σε άλλο επίπεδο

+30 210 9373151 Δευ - Παρ 09:00-17.00 info@techzone.gr